HANDBAL

CSM București și Paula Ungureanu încheie colaborarea


După trei ani plini de realizări și satisfacții, Paula Ungureanu, unul dintre cei mai buni portari pe care i-a avut țara noastră, a hotărât să părăsească familia Clubului Sportiv Municipal din București.

Handbalista este decisă să se îndrepte către un nou proiect, iar la finalul sezonului în curs va spune ”adio” echipei campioane, însă va rămâne ”tigroaică” în iniminile tuturor.

Din 2016, de când a venit la echipa noastră, Paula Ungureanu a cucerit de două ori titlul în ”Liga Florilor” (2017, 2018), are două Cupe ale României (2017, 2018) și Supercupa României (2017).

Paula și-a mai trecut în palmares și două medalii de bronz în cea mai tare competiție intercluburi de pe continent, Liga Campionilor (sezoanele 2016-2017 și 2017-2018).

”Paula, sperăm că momentele pe care le-ai trăi alături de ”tigroaice” au fost unice și ai simțit din plin entuziasmul și căldura oamenilor din jurul tău! Îți mulțumim pentru tot ce ai făcut în acești trei ani și te asigurăm că paradele tale incredibile nu vor fi uitate prea curând. Îți urăm succes în noul proiect și suntem siguri că vei reuși tot ceea ce ți-ai propus să faci, așa cum îî stă bine unei mari campioane, indiferent de domeniul ales!”mesajul Clubului Sportiv Municipal din București pentru Paula Ungureanu.

”Se încheie o etapă frumoasă a carierei mele, de care sunt foarte mândră. Am decis că este momentul să mă îndrept către un alt proiect, însă, cum este și firesc, CSM București va rămâne parte din inima mea. Vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor cu care am lucrat aici și fanilor echipei pentru că ne-au făcut mereu să simțim că sunt plusul de care orice formație are nevoie!”Paula Ungureanu, portar CSM București.


Proiect sustinut de Primaria Municipiului Bucuresti si Consiliul General al Municipiului Bucuresti

Parteneri EHF

Sponsori și Parteneri