HANDBAL

Reunire cu zâmbetul pe buze!


Cu zece handbaliste noi și un staff tehnic schimbat, CSM București atacă sezonul cu gânduri și ambiții mari.”Tigroaicele” s-au revăzut pentru prima dată în formulă completă după vacanța de vară.  La reunirea lotului au fost prezente toate cele zece achiziții făcute de CSM București în pauza competițională, precum și antrenorul principal Tomas Ryde și Goran Lars Lindsgard, antrenorul cu portarii.

Înainte de antrenament, tehnicianul suedez a ținut neapărat să le adreseze fetelor câteva vorbe, departe de ochii presei.

Cuvântul de bază a fost ”echipa”, iar ”tigroaicele” speră ca în noul sezon unitatea și forța grupului să facă diferența, atât în competițiile interne, cât și în Liga Campionilor.

”Nu trebuie să vorbim mult despre obiective, vrem să creem o echipă. Este o formație nouă, dar este important să reușim să creem legături de joc împreună. Este bine că le știu pe multe dintre jucătoare, ele mă cunosc, știu felul meu de a fi...Avem de construit împreună” – Tomas Ryde, antrenor CSM București.

Nora Mork:” CSM București este una dintre cele mai bune echipe din Europa”

Handbalistele nou-venite la CSM București s-au declarat încântate de alegerea făcută și extrem de nerăbdătoare să înceapă treaba.

Unul dintre cei mai buni interi ai lumii, handbalista norvegiană Nora Mork, a povestit care sunt ambițiile și obiectivele ei alături de ”tigroaice”.

”Aveam nevoie de o schimbare în carieră, iar la acest club sunt jucătoare fantastice. M-am simțit foarte bine când am venit la București ca adversar și am spus că trebuie să joc pentru CSM. Avem handbaliste noi, vor reveni și cele accidentate, avem o echipă bună și obiectivul calificării în Final Four-ul Ligii Campionilor este realist. Sunt foarte încântată că voi juca alături de Cristina Neagu, cred că vom forma o echipă redutabilă. Pe hârtie, CSM București este una dintre cele mai bune echipe din Europa” - Nora Mork, handbalistă CSM București.

Crina Pintea:” Cel mai mult contează să fim o echipă”

”Mă simt foarte bine la CSM, am început să comunicăm, să vorbim între noi, să ne apropiem. Este un lucru foarte bun că se pune accentul pe jucătoarele din România în acest sezon. Sunterm la început de drum, vom vedea cum vor decurge lucrurile, important este să fim sănătoase, să ne antrenăm, să fim unite și să ne simțim bine împreună. Cel mai mult contează să fim o echipă.  Este nevoie de răbdare și de timp pentru a putea construi o echipă competitivă. Toate ne dorim maximum, dar este un drum lung și vom vedea exact cum vor fi lucrurile”- Crina Pintea, handbalistă CSM București.

Carmen Martin: ” Ne dorim să câștigăm totul”

”Mă simt foarte bine, sunt fericită că am revenit aici, nu am mai găsit multe fete dintre cele cu care am fost colegă. Mă simt bine în București, este casa mea. Sper să începem cu bine, să muncim mult și să formăm o echipă în adevăratul sens al cuvântului. Ne dorim să câștigăm totul. Fetele au venit motivate și cu mare chef de muncă. Vrem să fim una dintre cele mai bune formații din Europa. Este important ca anul acesta să fim toate sănătoase și să încerăm să facem tot ce putem pentru a ne atinge obiectivele” – Carmen Martin, handbalistă CSM București.

Lotul CSM București pentru noul sezon

Jelena Grubisic, Denisa Dedu, Mădălina Ion, Iulia Curea, Itana Grbic, Bianca Marin, Cristina Neagu, Gabriela Perianu, Linnea Torstensson, Claudia Constantinescu, Andrea Lekic, Elizabeth Omoregie, Nora Mork, Andrea Klikovac, Carmen Martin, Laura Moisa (Chiper), Dragana Cvijic, Crina Pintea, Ștefania Jipa.

Staff-ul tehnic și medical

Tomas Ryde (antrenor principal), Adrian Vasile (antrenor secund), Goran Lars Lindsgard (antrenor cu portarii), Dragoș Luscan (preparator fizic), Florin Oancea (medic), Aureliana Gurau și Radu Șuță (maseuri).


Proiect sustinut de Primaria Municipiului Bucuresti si Consiliul General al Municipiului Bucuresti

Parteneri EHF

Sponsori și Parteneri