HANDBAL

Nora Mork va fi operată la genunchi


Ghinion teribil pentru una dintre cele mai bune handbaliste ale lumii, transferată în această vară la CSM București. 

La primul meci în tricoul ”tigroaicelor”, cel din Supercupa cu Râmnicu Vâlcea, Nora Mork s-a accidentat la genunchiul stâng la începutul reprizei secunde și nu a mai putut continua partida. Interul dreapta a încercat să mai revină, însă durerile erau prea mari.

Astăzi, jucătoarea echipei noastre a fost supusă unui control medical amănunțit, iar rezultatul a fost cel de care ne temeam cu toții: ligamentul genunchiului este afectat serios, iar Nora va fi nevoită să suporte o intervenție chirurgicală în urma căreia va trebui să stea departe de teren câteva luni.

CSM București va fi alături de handbalistă în toate demersurile care urmează și îi asigură pe fani că Nora va reveni și mai puternică alături de ”tigroaice”.

”Nu-mi vine să cred că am atâta ghionion. Îmi pare nespus de rău că a venit această accidentare, tocmai acum când toate lucrurile mergeau bine și mă simțeam în formă. Regret că nu voi putea fi lângă fete în următoarea perioadă, îmi doream mult să joc împreună cu ele și să ajut echipa să ne atingem toate obiectivele” – Nora Mork, handbalistă CSM București.

 


Proiect sustinut de Primaria Municipiului Bucuresti si Consiliul General al Municipiului Bucuresti

Parteneri EHF

Sponsori și Parteneri