HANDBAL

Mihaela Ciobanu revine la CSM București!


Staff-ul tehnic al „tigroaicelor” devine din ce în ce mai puternic. Antrenorului principal Adrian Vasile i se alătură, începând din această săptămână, Mihaela Ciobanu, cea care se va ocupa de pregătirea portarilor echipei noastre.

Fostă internațională, Mihaela a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon. Ea a pregătit golkeaperii CSMBucurești și în anul competițional trecut.

Născută la 30 ianuarie 1973, Mihaela Ciobanu s-a retras de activitate în urmă cu șase ani, după o carieră impresionantă și a revenit în handbalul românesc în 2018, după 20 de ani.

Formată la CSS 5 Rapid București, noua componentă a staff-ului tehnic al CSM București a evoluat de-a lungul timpului pentru Rapid București, AKABA Bera Bera, Union-Ribarroja, CB Elche Mustang și BM Alcobendas.

Fiind posesoare a două naționalități, română și spaniolă, Mihaela a avut posibilitatea de a juca pentru ambele reprezentative. La nivel internațional, fostul portar a cucerit argintul european în 2008, bronzul mondial în 2011 și bronzul olimpic în 2012, toate în tricoul selecționatei Spaniei.

 

 


Proiect sustinut de Primaria Municipiului Bucuresti si Consiliul General al Municipiului Bucuresti

Parteneri EHF

Sponsori și Parteneri