HANDBAL

CSM București i-a prelungit contractul antrenorului Adrian Vasile


Noua înțelegere dintre club și tehnician va expira în luna iunie a anului 2021 și cuprinde obiective interne și internaționale.

Clubul Sportiv Municipal din București își dorește performanță la cel mai înalt nivel la echipa feminină de handbal, iar pentru a realiza acest lucru stabilitatea la nivelul băncii tehnice este un punct-cheie.

Oficialii echipei susținute de Primăria Capitalei au făcut un pas important în acest sens. Concret, CSM București a decis prelungirea cu un an a contractului antrenorului Adrian Vasile, a cărui înțelegere expira în vara anului 2020.

Multumiți de parcursul echipei din luna octombrie până în prezent (de când tehnicianul a fost numit principal), de atmosfera de la lot și de felul în care decurge colaborarea dintre el și handbaliste, această hotărâre reprezintă continuarea firească pentru un club de talie mondială, precum CSM București.

Ca și până acum, Adrian Vasile va avea obiective care vizează atât competițiile interne, cât și cele europene. Se dorește ca echipa să cucerească toate trofeele puse în joc în România (Liga Națională și Cupa României FAN Courier), dar și calificarea în careul de ași al celei mai puternice încleștări intercluburi de pe continent, DELO WOMEN`S EHF Champions League.

“Trebuie să mulțumesc clubului pentru încrederea pe care mi-a acordat-o în toți acești ani! Am avut șansa să mă alătur acestui club și proiectului încă de la început. Am lucrat împreună cu mulți antrenori de la care am avut multe de învățat. Pentru mine, să fiu antrenorul echipei mele de suflet, în orașul în care m-am născut, este o mare onoare!” - Adrian Vasile, antrenor principal CSM București.

Bilanțul lui Adrian Vasile din postura de antrenor principal la CSM București

Fostul handbalist de performanță a parcurs în timp drumul de la preparator fizic, la antrenor secund, apoi principal. De la începutul lunii octombrie, de când a fost numit antrenor principal, el are un bilanț pozitiv la echipă: șapte victorii, două egaluri și două înfrângeri.

Meciurile CSM București cu Adrian Vasile antrenor principal:

DELO WOMEN`S EHF Champions League: Team Esbjerg - CSM București: 22-24

DELO WOMEN`S EHF Champions League: CSM București -  Rostov Don: 23-23

Liga Națională: CSM București – Dunărea Brăila: 33-26

DELO WOMEN`S EHF Champions League: CSM București – MKS Perla Lublin: 35-19.

Liga Națională: CSM București  - Măgura Cisnădie: 24-18.

Liga Națională:  ”U” Cluj – CSM București: 23-36.

DELO WOMEN`S EHF Champions League: MKS Perla Lublin – CSM București: 19-28.

Liga Națională:  Corona Brașov – CSM București: 30-30.

DELO WOMEN`S EHF Champions League: CSM București – Team Esbjerg: 21-25.

Liga Națională:  CSM București  - SCM Craiova: 27-16.

DELO WOMEN`S EHF Champions League: Rostov Don – CSM București: 23-22.

 


Proiect sustinut de Primaria Municipiului Bucuresti si Consiliul General al Municipiului Bucuresti

Parteneri EHF

Sponsori și Parteneri