HANDBAL

Marko Davidovic si Srdjan Predragovic au semnat cu CSM Bucuresti!


Echipa masculină de handbal a Clubului Sportiv Municipal București s-a întărit în aceste zile cu Marko Davidovic și Srdjan Predragovic. Născuți în Bosnia și Herțegovina, Marko Davidovic și Srdjan Predragovic vin să completeze lotul formației pregătite de Eliodor Voica pentru sezonul viitor.

Pentru centrul Marko Davidovic, 27 de ani, transferul la CSM București marchează revenirea în handbalul românesc după aproape cinci ani. El a evoluat în trecut la Suceava. „Mă bucur pentru acest pas înainte făcut în cariera mea. Mă bucur că m-am întors în România. Îmi place țara, îmi plac oamenii și sunt convins că vom face treabă bună împreună aici la CSM București”, a spus Marko Davidovic, cel care a mai evoluat în cariera sa la RK Derventa (Bosnia și Herțegovina - 2013-14), HC Suceava (2014-2015), HC Stal Mielec (Polonia - 2015-2016), RK Vojvodina (2016-2017), HC Vac și HC Tatabanya (Ungaria - 2017 -2020). 

Srdjan Predragovic, 25 de ani, se află la prima experiență în handbalul românesc. Srdjan a crescut la RK Borac Banja Luka, adversara de anul trecut a tigrilor în sferturile de finală ale Challenge Cup. Interul-dreapta și-a petrecut ultimii ani în handbalul din Germania, Austria și Elveția, unde a evoluat pentru VfL Gummersbach, TUSEM Essen, TV 1893 Neuhausen, HC Linz AG, Frisch Auf Göppingen, HC Rhein Vikings, HC Linz AG și RTV 1879 Basel.

Știu multe lucruri despre handbalul românesc și despre CSM București din discuțiile de la naționala țării mele avute cu Mario Blazevic, fost jucător și antrenor cu portarii la CSM. Pe actualii mei colegi i-am văzut jucând împotriva echipei Borac Banja Luka anul trecut. Știu că CSMB a cucerit Challenge Cup. Mai știu că Liga I e un campionat puternic, în care trebuie să fii foarte bine pregătit pentru a evolua. Sunt încrezător și sper ca în următorul sezon să câștigăm și mai multe împreună”, a declarat Srdjan Predragovic.


Proiect sustinut de Primaria Municipiului Bucuresti si Consiliul General al Municipiului Bucuresti

Parteneri EHF

Sponsori și Parteneri