HANDBAL

Bine ai venit, Dado Mulabdic!


Staff-ul echipei feminine de handbal s-a îmbogățit prin sosirea lui Mehmedalija Mulabdic. Dado, după cum e recunoscut în lumea handbalului, a semnat un contract cu CSM București până la finalul sezonului și se va ocupa de pregătirea portarilor.

Dado Mulabdic s-a născut în Sisak, Bosnia și Herțegovina, în 20.06.1967. În cariera de jucător a adunat peste 30 de selecții în naționala Iugoslaviei și 40 de selecții în naționala Bosniei și Herțegovina. Printre cele mai importante trofee pe care le-a obținut se numără medalia de aur la Jocurile Mediteraneene, Cupa EHF, Cupa Iugoslaviei sau titlul de campion al Turciei.

A antrenat mai multe echipei din fosta Iugoslavie, naționala Tunisiei și vine la CSM București din Qatar, de la echipa SC Lekhwiya. Multiplu campion al Africii, Dado abia așteaptă să înceapă treabă alături de Deni, Gruba și Raluca.

Mă bucur să fiu aici, alături de voi, și abia aștept să începem să muncim împreună. Sunt convins că o să facem o treabă bună și, odată cu asta, vor începe să se vadă și rezultatele”, a spus Dado la primul antrenament la București.


Proiect sustinut de Primaria Municipiului Bucuresti si Consiliul General al Municipiului Bucuresti

Parteneri EHF

Sponsori și Parteneri