HANDBAL

Tigrii și-au aflat adversarul din turul următor al European CupÎn urma tragerii la sorți ce a avut loc astăzi la prânz la Viena, echipa masculină de handbal a Clubului Sportiv Municipal București și-a aflat adversarul din turul 3 al European Cup. Astfel, CSM București va da piept cu formația Spor Toto SC, din Turcia. 
Meciul tur al duelului dintre CSM București și Spor Toto SC e programat în Turcia în week-end-ul 12-13 decembrie. Returul e programat o săptămână mai târziu la București.

La tragerea la sorți de astăzi de la Viena, EHF a decis ca echipele participante să fie împărțite în urne geografice, pentru a ajuta la reducerea riscurilor potențiale și a restricțiilor cauzate de pandemia Covid-19. Nu a existat în schimb „protecție de țără”.

CSM București, ultima câștigătoare a Cupei Challenge, a fost a doua în cea de-a doua urnă a Zonei 2. Clubul nostru a câștigat Challenge Cup, actuala European Cup, în sezonul 2018-19. CSM a fost calificată și în sferturile de finală ale ediției trecute, ediție întreruptă înaintea acestei faze din pricina pandemiei de coronavirus. 

Sport Toto SC / foto: eurohandball.com


Proiect sustinut de Primaria Municipiului Bucuresti si Consiliul General al Municipiului Bucuresti

Parteneri EHF

Sponsori și Parteneri