HANDBAL

Andreea Ailincăi a devenit tigroaică! Bun venit!



Echipa feminină de handbal a Clubului Sportiv Municipal București continuă să investească în jucătoarele de mare perspectivă. După Alicia Gogîrlă, o altă handbalistă de mare talent a semnat cu CSM București. Este vorba despre pivotul Andreea Ailincăi!

În vârstă de 18 ani, componentă și ea a naționalei de tineret a României, Andreea este sora mai mică a deja celebrei Crina Pintea, căreia îi calcă pe urme!

„Ca și Alicia Gogirlă, și Andreea Ailincăi și-a dorit foarte mult să vină la CSM București. A venit ca să învețe de la unele dintre cele mai bune jucătoare din lume! Andreea e un mare talent, care seamănă la joc foarte mult cu sora sa, Crina Pintea. Este îmbucurător faptul că cele mai talentate tinere jucătoare din țara noastră vor să vină la CSM București, să se antreneze și să lupte pentru un loc în echipă pentru a evolua alături de modelele lor. Așa cum la fotbal toți visează să joace la un moment dat alături de Messi ori Ronaldo, la noi tinerele jucătoare doresc să evolueze alături de Cristina Neagu și de celelalte vedete ale echipei”, a spus Remus Drăgănescu, coordonatorul compartimentului handbal de la CSM București. 

Bine ai venit, Andreea! Și, mult succes!


Proiect sustinut de Primaria Municipiului Bucuresti si Consiliul General al Municipiului Bucuresti

Parteneri EHF

Sponsori și Parteneri