GENERAL

Promedis Pharm, noul partener din viața CSM București!


Când presiunea unui meci este uneori prea mare, am găsit soluția perfectă pentru ca jucătoarele noastre să fie apte de victorie!

Cei de la Promedis Pharm s-au alăturat Clubului Sportiv Municipal București pentru a fi alături de noi în recuperarea cât mai rapidă a jucătoarelor, înainte și după un meci solicitant și pentru a susține drumul spre performanța, la cel mai înalt nivel. Ne dorim întotdeauna ce este mai bun pentru sportivii CSM București, iar noii noștri prieteni de la Promedis dispun doar de produse de calitate la standarde superioare, fabricate exclusiv în UE și create cu formule atent selectate și foarte concentrate pentru eficiența maximă!

Promedis Pharm a fost înființată în anul 2017 și, chiar dacă este o companie tânără, echipa pe care o au este formată din specialiști cu peste 12 ani de experiență în domeniul farmaceutic pe piața din România! Produsele acestora sunt create pe baza unui studiu intens, atent selectate și cu rol specific.

Pasiunea pentru sănătate și respectul lor pentru oameni, îi fac să fie mereu în căutare de inovații în domeniul farmaceutic și să contacteze cei mai mare producători și dezvoltatori de suplimente alimentare. Produsele dețin certificări, atât pe partea de calitate a ingredientelor, cât și pe practicile de producție!

Aceștia se bazează pe valori bine stabilite, pe care le găsim și în echipa CSMB:

  • Prevenția - “promovăm zi de zi, în munca noastră, importanța prevenției. Sănătatea trebuie să fie ceva ce ne preocupă constant, iar un stil de viață sănătos, ne va ajuta să limităm și să întârziem administrarea medicamentelor pentru diverse afecțiuni.
  • Echilibrul -  “Suplimentele alimentare pot să aibă nenumărate beneficii. Administrate corect, acestea pot ajuta la asigurarea cantității adecvate de substanțe nutritive esențiale în organism sau la menținerea stării de sănătate și a unui nivel optim de performanță!”
  • Sănătatea fizică și psihică - “SĂNĂTATEA NU ESTE UN LUX, iar grija pentru sănătate trebuie să fie ceva constant și trebuie să înțelegem că timpul în care nu ne preocupăm de starea sănătății fizice și psihice este un timp pierdut!”

Mulțumim Promedis pentru că sunteți alături de noi! Hai, CSM!


Proiect sustinut de Primaria Municipiului Bucuresti si Consiliul General al Municipiului Bucuresti

Parteneri EHF

Sponsori și Parteneri