HANDBAL

Crina Pintea, încă două sezoane pe semicercul CSM București!


Clubul Sportiv Municipal București are o nouă veste bună pentru fanii săi: pivotul Naționalei Crina Pintea rămâne ”tigroaică” încă doi ani.

Cel mai bun pivot al EHF Champions League, cel mai bun pivot al unui Campionat European, cel mai bun pivot al campionatului francez, cea mai bună handbalistă din România. Sunt câteva dintre distincțiile adunate de-a lungul timpului de Crina Pintea, jucătoare de bază a CSM București. Pivotul de 33 de ani și-a început cariera de senioare la Zalău, apoi a continuat în Europa la cluburi precum Thuringer, Paris 92 și Gyor. Cu echipa maghiară a câștigat EHF Champions League și a fost desemnată în All-Star Team-ul competiției. În 2018 a făcut parte din echipa ideală a Campionatului European, competiție la care România a jucat finala mică.

„Am ales să fac parte din familia CSM pentru încă două sezoane. Mă simt bine și sunt încântată să mă aflu aici. Cred în acest proiect și sunt convinsă că împreună ne putem îndeplini obiectivele. Îmi doresc să fiu sănătoasă și să mă bucur în continuare de handbal”, a declarat Crina Pintea.

Crina, sănătate și să ne bucurăm împreună de handbal!

#WeAreCSMB


Proiect sustinut de Primaria Municipiului Bucuresti si Consiliul General al Municipiului Bucuresti

Parteneri EHF

Sponsori și Parteneri