VOLEI

Tatsiana Markevitch rămâne printre tigroaice!


Campioană a României la volei în acest sezon cu CSM București, Tatsiana Markevitch, 30 de ani, a ales să continue, cel puțin încă un an, cu gruparea noastră. Om de bază în echipa pregătită de Ferhat Akbaş, Tatsiana a pus umărul sezonul trecut la cucerirea primului titlu din istoria echipei de volei a CSM București. 

„Mă simt foarte bine în familia CSM București și vreau să continui aici. Doresc să evoluez cu CSM în Liga Campionilor și să ajungem cât mai departe în această competiție, iar la finalul sezonului viitor să ne bucurăm pentru alte și alte performanțe. Am deja două titluri în România, dar îl vreau pe al treilea”, a declarat Tatsiana Markevitch, campioană a României în 2017 cu Volei Alba-Blaj și anul acesta cu tigroaicele de la CSM București.

Născută la Brest, Belarus, în 25 martie 1988, Tatsiana Markevitch a debutat în volei la echipa Kovrovschik din orașul său natal, atunci când avea doar 16 ani. În 2005 s-a transferat la Sławianka Mińsk, iar doi ani mai târziu la Kommunalnik Mogilev. Prima experiență în străinătate a Tasianei a avut loc în 2010, atunci când a semnat cu gruparea turcă Yeşilyurt Istanbul. Au urmat și altele, la Azeryol Baku (Azerbaidjan), Racing Club de Cannes (Franța) și VK AGEL Prostějov (Cehia), În 2016, Tatsiana Markevitch sosea pentru prima oară în România și semna cu Volei Alba-Blaj, în tricoul căreia a reușit eventul, Cupă și Campionat, performanță repetată în acest sezon sub culorile echipei noastre, CSM București. 


Proiect sustinut de Primaria Municipiului Bucuresti si Consiliul General al Municipiului Bucuresti

Parteneri EHF

Sponsori și Parteneri