HANDBAL

Dragan Djukic, noul antrenor al echipei feminine de handbal


Echipa feminină de handbal CSM București are, începând de astăzi, 18 octombrie 2018, un nou antrenor principal. Locul lui Magnuss Johansson a fost preluat de antrenorul sârb Dragan Djukic. Obiectivele echipei pentru acest sezon rămân neschimbate.

Dragan Djukic are o vastă experiență în handbalul european. De-a lungul timpului, a antrenat echipe mari, printre care se numără Pick Szeged (Ungaria), HC Vardar (Macedonia), Maccabi Tel Aviv (Israel), dar și naționale precum Muntenegru, Israel, Marea Britanie, Elvetia, Macedonia sau Iordania. Tehnicianul în vârstă de 56 de ani este la a doua aventură în România, după ce, în sezonul 2017-2018, a pregătit echipa HC Odorhei, care s-a desființat la începutul acestui an. Având licența de Master Coach din 2014, Djukic a absolvit și un master pe linie academică la nivel de EHF și face parte din prima generaţie de antrenori (13 la număr) care se bucură de un astfel de titlu – ”Master Academic”.

Dragan Djukic: Colaborarea cu CSM București este o provocare pentru mine. Vreau să le împărtățesc fetelor din experiența mea și să le redau plăcerea de a juca handbal. Nu mă tem de presiunea rezultatelor, eu sunt primul care pune presiune pe mine. Țelul fiecărui antrenor este să câștige fiecare joc, îmi doresc să realizez lucruri importante la club, dar acum nu este timpul vorbelor, ci al faptelor.

Djukic va face echipă cu Adrian Vasile (antrenor secund) și Mihaela Ciobanu (antrenor cu portarii). Primul meci pe banca Tigroaicelor pentru Dragan Djukic se va disputa sâmbătă, 20 octombrie, în deplasarea din Norvegia, împotriva echipei Vipers Kristiansand. Partida va fi transmisă în direct de Telekom Sport și DigiSport.


Proiect sustinut de Primaria Municipiului Bucuresti si Consiliul General al Municipiului Bucuresti

Parteneri EHF

Sponsori și Parteneri