HANDBAL

CSM București dorește ca bucureșteanca Cristina Neagu să joace în continuare în echipa de handbal a Clubului Primăriei Capitalei


Clubul Sportiv Municipal București anunta că își dorește să o păstreze pe Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare a echipei noastre de handbal. 

Primăria Capitalei, prin Clubul Sportiv Municipal Bucuresti, făcea în urmă cu aproape doi ani eforturi uriașe pentru a o readuce în țară pe Cristina Neagu. Din respect pentru fanii echipei noastre și pentru cei ai handbalului românesc, acum facem din nou eforturi ca sportiva Cristina Neagu să rămână în România, la CSM București.

La solicitatea sportivei și a agentului său, în dorința de a continua împreună, CSM București i-a făcut în aceste zile o contraoferta Cristinei Neagu și așteaptă acum decizia jucătoarei. CSM București precizeaza că oferta pentru noul contract se înscrie în limitele înțelegerii anterioare, atât din punct de vedere salarial, cât și a condițiilor legate de cazare, accidentări, asigurări medicale și condiții de pregătire sportivă. În acest moment Cristinei Neagu îi sunt plătite toate cheltuielile legate de tratament și recuperare, conform contractului în vigoare.    

 

Primarul General Gabriela Firea și-a arătat aprecierea în nenumărate rânduri față de marea sportivă Cristina Neagu, căreia, de altfel, i-a acordat anul trecut distincția de Cetățean de Onoare al Municipiului București. 
 
Cu toate acestea, prin decizia politică a Guvernului, concretizată în proiectul de Buget de stat din acest an, Capitala României a fost vaduvită de aproximativ 180 de milioane de euro, adică aproape 25% din bugetul Bucureștiului, ceea ce impune reevaluarea tuturor cheltuielilor Primăriei Capitalei. 
 
Reamintim faptul că Primăria Capitalei achită anual subvenția pentru energia termică, subvenția pentru transportul public, precum și stimulente medicale și sociale care, pentru mii de bucureșteni, reprezintă un ajutor esențial. În plus, investițiile în infrastructură derulate de Primăria Capitalei, continuarea programului de consolidări, modernizarea transportului public reprezintă priorități ale Primarului General, Gabriela Firea, care nu pot fi afectate de tăierile bugetare decise de Ministerul de Finanțe.
Primăria Capitalei își reiterează sprijinul pentru dezvoltarea sportului de masă și de mare performanță, însă nu poate susține, cel puțin anul acesta, majorări de cheltuieli care ar putea genera discrepanțe evidente față de alte alocări bugetare necesare dezvoltării orașului sau îmbunatățirii vieții de zi cu zi a bucurestenilor.


Proiect sustinut de Primaria Municipiului Bucuresti si Consiliul General al Municipiului Bucuresti

Parteneri EHF

Sponsori și Parteneri